Image1\
 

Kyllingesalat


For ca. 8 personer.

Ingredienser:

½ salat
2 store agurker
10 champignoner 
1800 g kyllingefilet (ca 6 stk.)
8 tomater
2 dåser majs


Fremgangsmåde:

1. Hak tomater og agurker i store tern og put dem i en stor skål.
2. Hak så salaten og put den i skålen
3. Snit champignonerne til tynde skiver.
4. Skær kyllingfiletteerne til små tern.
5. Svits nu champignonerne og kylling hver for sig på en stegepande, til det bliver gennemstegt. - dog skal de siges, at der ikke skal hældes olie til kyllingen.
6.Efter, at champignon og kyllingestykkerne er kølet lidt af, blandes det med de øvrige grønsager.

Man kan evt. tilsætte Thousand Island dressing eller mayonnaise. 


Tip:
Det vil være en god ide at tilsætte krydderier, men du svitser kyllingesykkerne. fx sort peber eller kurkum.