Image1\
 

Forårsruller & kartoffelbåde

 

100 forårsruller :

Ingredienser:
Forårsrulledej (kan købes i en grønthandler)

Fyld:
Det er valgfrit. Vi lavede to slags fyld.

- Kød- og grønsagsfyld
Ingredienser:

2 løg
Ca. 1 kg kød (det er ok, hvis det er lidt mindre)
Ca. 1 kg frosne grønsager (det er ok, hvis det er lidt mindre)
Lidt olie
Kurkum
Sort peper
Salt
Sab3 bharat


Fremgangsmåde:

1. Hak løget og svits det i en opvarmet gryde med lidt olie, tilsæt derefter Kødet og krydderierne.
2. Når kødet er gennemstegt, tilsættes de frosne grønsager.
3. Svits dem indtil de er alt er gennemstegt (Et tip: smag det og se hvad der mangler)
4. Vent til kød- og grønsagsblandingen er kølet ned. Derefter kan du lægge lidt af blandingen på dejen og rulle den.


- Ost-fyld
Ingredienser:

Ost


Fremgangsmåde:

- Smulr osten og rul den i dejen.

Du kan både friture stege forårsrullerne eller putte dem i ovnen.


- Hjemmelavede kartoffelbåde
Ingredienser:

ca. 2 kg kartofler
olie
sort peper, salt (og hvis man vil kan man også bruge andre krydderier).


Fremgangsmåde:

1. Skræl og skær kartoflerne i både.
2. Put dem (efter, atdu har vasket dem) I en stor skål, og tilsæt både olie og krydderier og bland dem med hænderne, så olien og krydderierner fordeler sig.
3. Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir og sæt den derefter i ovnen.

Se til den ca. hver 10. min